Designa din skylt

För den som vill finns stora möjligheter att designa en riktigt snygg och personlig skylt. Vi kan antingen göra ett förslag med våra 15 olika typsnitt eller så kan du själv hitta ett snyggt typsnitt på nätet och meddela oss namnet så kan vi troligen importera det. Vi kan även göra symboler, loggor eller andra roliga ideer.

Här kan du se våra standardtypsnitt:

VÅRA OLIKA MATERIAL

Vi tillverkar våra ljusskyltar i 10 mm LED opal, en acryl som är framtagen för att sprida Ledljus på ett fint sätt. Som toppskiva ( ytskiktet som syns bakifrån) kan man välja på en mängd olika material. T.ex

  • Spegelacryl, chrome eller blå
  • Färgad acryl, de flesta färger
  • Rostfritt högblank
  • Rostfritt polerad m. polerade kanter (ganska dyrt)
  • Aluminium
  • Det är även möjligt att foliera acrylen med eget förslag

Nedan några bilder på olika material

BELYSNING

Vi har Ledbelysning i kallvitt, blått och isblått i lager för 12 och 24 Volt. Andra färger kan vi ta hem på beställning.

Nedan några bilder på de olika färgerna.

Viktigt att tänka på när ni väljer typsnitt:

Vi erbjuder massor av olika typsnitt men det ni behöver tänka på är att storleken på namnet blir rätt för er båt. Börja med att mäta upp utrymmet där namnet ska sitta. Det är även möjligt att använda 2 rader etc.
Vissa typsnitt är höga och smala, andra är låga och breda. Det här gör att om du har många bokstäver i namnet men begränsad längd på utrymmet så kanske du får välja ett högt och smalt typsnitt för att få lite höjd på bokstäverna. En förutsättning för belyst skylt är att bokstäverna är minst en cm tjocka för att få plats med belysningen. Därför är det bra att undvika typsnitt med ”skrivstil” om du har ett långt namn, men det finns vissa som är tillräckligt tjocka. Vi hjälper er gärna!

Blå akryl med vit belysning

sv_SE